Marketing & PR · Telekomunikacije

“U vezi sa vama” – srpska reklama decenije

Na jubilarnoj desetoj „Noći reklamoždera“ za najpopularniju reklamu decenije u Srbiji proglašena je reklama kompanije Telekom Srbija – „U vezi sa vama“.

„Dobra reklama je oduvek bila važan segment korporativne kulture Telekoma Srbija” izjavila je tom prilikom Milica Amidžić, direktor PR Sektora Telekoma Srbija i zahvalila se svima onima koji su, glasavši za spot „U vezi sa vama“to prepoznali. Ona se zahvalila agenciji „Profile“ i reditelju Miši Terziću, čija je kreativna vizija doprinela da poruka iz reklame dopre do gledalaca.

Tokom manifestacije „Noć reklamoždera“ predstavljeno je više od 500 reklama po izboru vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova Sinematik, Žan Mari Bursijo. Posetioci su bili u prilici da vide najzabavnije i najzanimljivije i reklame iz dvadesetcetiri zemlje sveta.

Posle decenije održavanja ove manifestacije u Beogradu, naša prestonica je konačno postala grad „Broj 1“ po posećenosti „Noći reklamoždera“ . Tako je Beograd „pehar“ preuzeo od Pariza, u kojem je ovaj spektakl i zaživeo.

Leave a Reply