Marketing & PR

Udržuju se Pleon i Ketchum

Pleon, najveća evropska konsultantska mreža za strateško komuniciranje i Ketchum, vodeća svetska kompanija za odnose s javnošću najavile su udruživanje, što predstavlja jedno od najvećih spajanja u industriji odnosa s javnošću do sada.

Udruživanjem ova dva diva, konsultantske usluge će ubuduće pod kapom Ketchum i Ketchum Pleon (u Ervopi), nuditi više od 2.000 komunikacijskih stručnjaka u 66 zemalja i 103 partnerske kancelarije.

„Ovim udruživanjem, koje obema kompanijama pruža dalje mogućnosti rasta, nastaje jedna od najvećih i geografski najrasprostranjenijih komunikacijskih kompanija na svetu i svakako najveća u Evropi, koja s jedne strane produbljuje Ketchumovu poziciju na starom kontinentu, a s druge strane Pleonovu poziciju na globalnom nivou.“ – istakla je Ljiljana Boljanović, generalna direktorka Pleonove agencije u Srbiji, Pleon Olaf&McAteer.

Snažna sposobnost upravljanja na svetskom nivou, kultura saradnje i kreativna reputacija Ketchuma, spojena sa Pleonovim preduzetničkim stilom i ekspertizom u strateškim poslovnim komunikacijama pružaće klijentima udruženo znanje, iskustvo i kreativno strateško razmišljanje.

Agencija Olaf&McAteer osnovana je 2002. godine, kao jedna od prvih domaćih agencija za odnose s javnošću u Srbiji. Nakon 6 godina uspešnog rada, agencija je dobila priznanje i poziv da se priključi najvećoj evropskoj konsultantskoj mreži Pleon, u čijem sastavu i pod imenom Pleon Olaf&McAteer posluje od 2008. godine. Od osnivanja do danas agencija je sarađivala sa preko 90 klijenta, među kojima su: Microsoft, Japan Tobacco International, Telekom Srbija, Agencija za privatizaciju, Apatinska pivara, Ministarstvo prosvete, Dunav osiguranje, Alas Holding, ABS Holdings, JP Aerodrom „Nikola Tesla“, Centroproizvod, Viktoria group, Hellenic Petroleum, INA i mnogi drugi.

Leave a Reply