Marketing & PR

Weber Shandwick agencija godine

Holmsov izveštaj (The Holmes Report), jedna od najuticajnijih publikacija specijalizovanih za odnose s javnošću, proglasila je Weber Shandwick, jednu od vodećih PR agencija na svetu, agencijom godine u 2012. Nagrada će biti uručena 30. oktobra u Majamiju na dodeli godišnjih nagrada Global SABRE Awards pod pokroviteljstvom Holmsovog izveštaja.

U obrazloženju ove odluke, Holmsov izveštaj podvlači impresivne poslovne rezultate Weber Shandwicka u sva tri područja, kvalitet kreativnog rada za klijente, vođstvo sa jedinstvenom vizijom i nenadmašnu energiju koju je kompanija uložila u poslednjih deset godina vođena željom da postane najbolja PR agencija na svetu.

„Nagrada za Agenciju godine od strane Holmsovog izveštaja velika je čast, koja potvrđuje kvalitet naših talentovanih profesionalaca i naših klijenata i koja nam daje šansu da napredujemo svaki dan,“ reči su generalnog direktora Weber Shandwicka Harrisa Diamonda.

Ova nagrada samo je jedna u nizu priznanja dodeljenih Weber Shandwicku u poslednje vreme, a koje uključuju nagradu za Najkreativniju PR kompaniju na svetu po Holmsovom izveštaju, a zasnovanu na vodećoj poziciji sudeći po kreativnom indeksu među velikim PR kompanijama. Takođe, kompanija je od strane PR Newsa na prvom mestu među vodećim agencijama kada je u pitanju korporativna društvena odgovornost u 2012. godini.

Represent Communications sa kancelarijama u Beogradu i Podgorici jedna je od afilijacija Weber Shandwick-a od 2006. godine. Weber Shandwick deo je Interpublic Group (registrovane na Njujorškoj berzi (NYSE) kao IPG).

Leave a Reply