Marketing & PR

XIII LSPR generacija Londonske škole za odnose sa javnošću

U prostorijama McCann Erickson Public Relations osmog aprila 2010. godine okupila se XIII generacija polaznika Londonske škole za Odnose sa javnošću.

Lana Andrić, koordinator edukacije, poželela je dobrodošlicu polaznicima i napravila uvod o svemu onome sa čim će se upoznati i susretati svi oni koji su se odlučili da pohađaju ovu školu za PR.

Prvo predavanje pod nazivom Uvod u odnose sa javnošću održala je Maja Gabrijan, direktor edukacije.

Na prvom uvodnom predavanju Maja Gabrijan je govorila o tome kako komuniciramo, istoriji odnosa sa javnošću, šta su odnosi sa javnošću, šta je PR i sa kojim pojmovima ne bi trebalo da ga mešamo.

Svi prisutni su pored iscrpnog teorijskog prikaza imali priliku da i praktičnoprimene ono o čemu su slušali; igrali su se i učili.

Polaznici XIII generacije LSPR-a su zaposleni u velikim kompanijama Eurobank EFG, KBC banka, Coca Cola Hellenic Srbija, Kompanija Dunav osiguranje, Politika NM, Studentski kulturni centar, Lundbeck export, Rudnap, Saobraćajni Institut CIP, Alpha bank, Novo Nordisk Pharma, Media net ali i nekoliko lekara i studenata sa raznih fakulteta, koji žele da nauče šta zaista predstavlja i kako se postaje dobar PR.

Kraj ove škole i divnog druženja, koje predstoji svim polaznicima XIII generacije Londonske škole za Odnose sa javnošću, zakazan je za 4.jun kada će biti svečana dodela diploma.

Leave a Reply