Marketing & PR

Završen PR Week Belgrade 2008

U petak, 28. novembra, u Beogradu je završena petodnevna međunarodna konferencija iz oblasti komunikacija, PR Week – Belgrade 2008, sa temom Novo liderstvo- Liderstvo u recesiji. Organizatori manifestacije koja se održava već treću godinu zaredom bili su konsultantska kuća Attache i Fakultet za medije i komunikacije, u čijim je prostorijama održana konferencija.

Pred oko 200 učesnika, svoja znanja i iskustva su podelila 23 domaća i strana predavača. Konferenciju je svojim predavanjem otvorio Goran Obradović, direktor Cisco Srbija a u okviru prvog dana održano je i studentsko takmičenje. Studenti, budući profesionalci u oblasti komunikacija, prezentovali su i branili pred stručnim žirijem svoje studije slučaja sa temom „Komuniciranje u kriznim situacijama“.

Temi liderstva pristupano je ne samo sa naučnog stanovišta, već i kroz brojne radionice i interaktivne vežbe. One su, pored sticanja znanja iz pomenute oblasti omogućile i stvaranje networking-a, što svakako jeste jedna od odlika uspešnog lidera.

PR Week Belgrade 2009. biće održan od 23. do 27. novembra 2009. godine.

Leave a Reply