Marketing & PR

Završene dve LSPR generacije u Beogradu i Herceg Novom

Prolećna LSPR generacija polaznika u Beogradu nedavno je uspešno privela program kraju

Prolećna LSPR generacija polaznika u Beogradu nedavno je uspešno privela program kraju. Ova generacija, 9. po redu, okupila je 36 polaznika iz različitih velikih kompanija, organizacija i ustanova kao što su: Srpska banka, Societe Generale, Telepaid, Forma Ideale, Tarket d.o.o., Lukoil Beopetrol, PMC inžinjering, Oracle, Alcatel, Skupština grada Beograda, Zaštitnik građana Rapublike Srbije i dr.

Odmah po završetku programa u Beogradu, Londonska škola za odnose s javnošću je organizovala i međunarodni program u Herceg Novom, od 26. do 30. maja, koji je bio namenjen, pre svega, polaznicima iz regiona, koji žele da upoznaju svet odnosa s javnošću. U pravoj letnjoj atmosferi, petnaest komunikatora iz Crne Gore, Republike Srpske, Slovenije i Srbije družilo se sa LSPR predavačima, razmenjujući PR iskustva i učeći nove veštine ovog uzbudljivog zanimanja.

Ukoliko uspešno polože završni ispit, polaznici redovne i međunarodne LSPR generacije postaće vlasnici međunarodno proznate LSPR diplome i time se pridružiti LSPR WorldWide mreži, koja broji preko 10.000 učesnika iz celog sveta.

Leave a Reply