IT

MDS Cisco ATP specijalizacija

MDS Informatički Inženjering je još jednom uspešno zadovoljio stroge zahteve i kriterijume za dobijanje sertifikata Cisco Authorized Technology Provider (ATP) program u polju Unified Contact Center Enterprise rešenja i time demonstrirao svoju sposobnost i kvalifikacije u dizajnu, prodaji, instalaciji i podršci za kompleksna rešenja modernih kontakt centara.

Cisco Unified Contact Center Enterprise program je fokusiran na tržište High-End Enterprise kontakt centara, što podrazumeva zadovoljavanje složenih zahteva korisnika po pitanju funkcionalnosti, dostupnosti i skalabilnosti.

Unified Contact Center Enterprise ATP specijalizacija uverava korisnika da će implementirano rešenje kontakt centra karakterisati inteligentno rutiranje poziva, višestruke kanale komunikacije korisnika sa agentima, kao i integraciju celog rešenja sa koorporativnim aplikacijama.

Treba naglasiti da je učešće u Cisco ATP programu pozivnog tipa, što uverava korisnike da samo kvalifikovani Cisco partneri mogu da učestvuju u realizaciji projekata kontakt centara.
Partneri moraju posedovati relevantne tržišne i industrijske reference i sposobnosti, kako bi uopšte bili nominovani za ATP program. Obnavljanjem ove specijalizacije, MDS je potvrdio i nastavio dugogodišnju uspešnu saradnju sa kompanijom Cisco Systems na planu IP Telefonskih sistema.

MDS Informatički Inženjering (koji je sertifikovan za UCCE ATP od 2008. godine) je jedini Cisco partner u Srbiji koji je uspešno realizovao pomenuti ATP program i samim tim je jedini kvalifikovani partner na teritoriji Srbije koji ima pravo i kvalifikacije za prodajom i realizacijom Unified Contact Center Enterprise rešenja.

Leave a Reply