Događaji · IT

MDS inženjering postao zlatni Cisco Partner

Kao Cisco Gold Partner, MDS informatički inženjering je dostigao najviši nivo kredibiliteta i širok spektar specijalizacija u mrežnim tehnologijama . Svet se menja a mreža postaje platforma za komunikacije i omogućava saradnju i interakcije. Kao što je i poznato, korisnici zahtevaju najbolje integrisano mrežno rešenje kako bi zadovoljili poslovne potrebe..

MDS informatički inženjering  je jedinstven na našem tržištu u posedovanju sledećih Advance specijalizacija: Unified Communications, Routing & Switching, Security, Data Center Storage Networking and Wireless LAN Technologies.

Kao Cisco Gold sertifikovani partner, efikasnije i brže MDS informatički inženjering odgovara  na sve potrebe i zahteve klijenata, takodje dostignut je i profesionalni status kontinuiranim investiranjem i obukama visoko stručnih timova u mrežnim tehnologijama, čiji je glavni cilj zadovoljenje potreba korisnika. Timovi inženjera su obučavani i sertifikovani po dobro poznatim i proverenim Lifecycle Services metodologijama i procesima, koje uspešno podržavaju i zadovoljavaju Cisco rešenja.

Ovo poslednje dostignuće demonstrira mogućnost i širinu tehnoloških kapaciteta i stručnost u primeni Cisco Lifecycle Services pristupa koji pomaže i u ostvarivanju rasta i razvoja kompanija na današnjem konkurentskom tržištu.

Cisco Gold Sertifikacija pruža najviši nivo pristupa Cisco-vim svetskim poznatim proizvodima i servisima, tehničkoj podršci, alatima za povećanje produktivnosti i treninzima, zajedno dizajniranimi prilagođenim potrebama klijenata.

Za više informacija posetite sajt www.mds.rs  ili kontaktirajte putem mail-a [email protected]

Potvrdu sertifikacije možete da proverite na adresi

http://tools.cisco.com/WWChannels/LOCATR/openBasicSearch.do

Leave a Reply