IT

Media Tech u ponudi Deska

DESK Computers iz Beograda, uvrstio je u svoju ponudu proizvode Media Tech, multinacionalne kompanije koja se bavi proizvodnjom računarske opreme: miševa, tastatura, slušalica, zvučnika, džojstika i ostalih perifernih uređaja. Ove proizvode pored vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna odlikuje i veoma pristupačna cena. Važan segment ponude čini veliki izbor torbi i rančeva za laptopove.

Media Tech proizvodi ispunjavaju striktne zahteve ROHS regulative Evropske Unije o upotrebi ekološki nepoželjnih materija u proizvodnji elektronskih komponenti i sklopova.

Očekujemo da će ovaj program zahvaljujući kvalitetu i pristupačnoj ceni, obezbediti svoje mesto na domaćem tržištu računarske opreme i doprineti većoj ponudi i konkurenciji  na zadovoljstvo kupaca.

Rukovodeći se pozitivnim iskustvom stečenog u distribuciji Cooler Master proizvoda, koji danas u svom segmentu zauzimaju vodeće mesto na domaćem tržištu, potrudićemo se da kao zvanični distributer kompanije Media Tech za Srbiju, našim kupcima obezbedimo kompletan asortiman, dobru popunjenost lagera i garanciju.

Leave a Reply