wp1
IT

„Meni najbliža“ – Android i Windows Phone aplikacija

Korisnicima mobilnih telefona sa Android ili Windows Phone operativnim sistemima, aplikacija Komercijalne banke – „Meni najbližaprvi put omogućava da u svako doba saznaju gde im je najbliži bankomat, bilo koje banke u Srbiji. Takođe, korišćenjem aplikacije „Meni najbliža“, mogu da se saznaju i aktuelni devizni kursevi svih banaka u Srbiji.

wp1

Aplikacija „Meni najbliža“ otkriva i kojim putem može da se dođe do najbližeg bankomata, bilo kolima ili peške. Pomoću ove aplikacije moguće je pozvati Kontakt centar ili bilo koju ekspozituru Komercijalne banke, proveriti stanje na računu SMS servisom i pročitati najbitnije informacije sa sajta Komercijalne banke.

Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje. Aplikacija se automatski podešava za korišćenje na srpskom ili engleskom, u zavisnosti od toga za koji jezik je podešen operativni sistem telefona.

IT sektor Komercijalne banke najavljuje verziju aplikacije zaiPhone uređaje, koja se očekuje uskoro, posle registrovanja na App Store-u.

Klijenti Komercijalne banke mogu da koriste i aplikaciju mBank. Ona je namenjena finansijskim transakcijama preko mobilnog telefona i funkcioniše na svim popularnijim operativnim sistemima (Android, iOS, Windows Phone OS, BlackBerry OS).

Leave a Reply