Događaji · IT

MFC-Mikrokomerc na INFOFEST-u 2008.

Festival informatičkih dostignuća-INFOFEST održava se po 15. put, u Budvi, u poslednjoj nedelji septembra (28.09 – 04.10. 2008. godine). Ovaj Festival već 15 godina privlači vodeće svetske i regionalne ICT kompanije, renomirane međunarodne eksperte, autore najboljih stručnih radova i ključne korisnike IC tehnologija.

Među brojnim tradicionalnim učesnicima INFOFEST-a je i kompanija MFC-Mikrokomerc. Ove godine na Festivalu, 29. septembra predstaviće se prezentacijom „Spider platforma – Process Designer“ koja će biti održana u Kongresnoj Sali, u terminu od 10.00 – 10.45h. Svi učesnici i posetioci INFOFEST-a imaće priliku da na štandu MFC-a tokom trajanja ovog događaja učestvuju u nagradnoj igri „Upoznajte Spider.Net Docflow-Virtuelni brak“. Najuspešnije takmičare očekuju vredne nagrade koje će biti zvanično uručene na kompanijskoj žurci 2. oktobra. Tokom pet dana trajanja Festivala, u Maloj Sali hotela Avala, redovno će se održavati kraće prezentacije u trajanju od 15-20 min., za sve zainteresovane posetioce, koji će moći da se upoznaju sa sledećim IT rešenjima:

M Editor-digitalno potpisivanje, time stamping; DMM procesi na primeru javnih nabavki u Vodovodu; Spider.Net i noviteti u Spider.Net-u; Softver za press-clipping; OCR i DataCapture funkcije kao nadogradnja Informacionih Sistema; Video nadzor; Process Designer; SWEB; Wherehere…

Organizator će u saradnji sa MFC-om i njenim principalom Canonom, obezbediti video praćenje sadržaja uz pomoć IP kamera i sofisticirane tehnologije za prenos slike i zvuka preko globalne mreže.

Infofest je izuzetna prilika da kompanije –učesnice racionalno i efikasno predstave svoje rezultate i ponudu stručnoj i opštoj javnosti.

Leave a Reply