Događaji · IT

MFC-Mikrokomerc učestvovao na Technobank-u

U beogradskom hotelu Continental 9. i 10. aprila održana je osma međunarodna konferencija i izložba Technobank 2008. Ovu Konferenciju organizovala je Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije – ASIT, uz podršku Narodne banke Srbije i Privredne komore Srbije. Konferenciju je svečano otvorio Radovan Jelašić, guverner Narodne banke Srbije.

Među brojnim učesnicima ove Konferencije bio je i MFC-Mikrokomerc , lider u oblasti analognog i digitalnog arhiviranja dokumentacije i DMS-a u našoj zemlji. Prezentaciju pod nazivom “Upravljanje dokumentima u bankarskim sistemima” održao je predstavnik MFC-a, Igor Knežević.

S obzirom da su korisnici Spider.Net–a, aplikacije za upravljanje dokumentima, između ostalog i banke, a jedna od njih je i Raiffeisen banka, na konkretnim primerima faktura prikazan je životni ciklus dokumenata od trenutka ulaska u sistem do izlaska iz njega i arhiviranja bilo u analognoj ili digitalnoj formi.

Nakon prezentacije tim MFC-a ugostio je predstavnike banaka na svom štandu i pružio detaljne informacije o načinima i mogućnostima sređivanja dokumentacije u njihovim sistemima.

One thought on “MFC-Mikrokomerc učestvovao na Technobank-u

Leave a Reply