Događaji · IT

MFC Partner Meeting 2008

Kompanija MFC-Mikrokomerc je i ove godine okupila u Babama, svoje partnere, IT poslenike, arhivare i sve one koji su želeli da se upoznaju sa savremenim načinima arhiviranja i upravljanja dokumentima.

Treći po redu seminar pod nazivom „MFC Partner Meeting“ održan je od 22. do 24. juna, a u okviru njega je održano nekoliko foruma i prezentacija, kako bi se učesnici upoznali sa savremenim konceptima i rešenjima u oblasti data warehousea. Učesnici seminara imali su priliku da vide izložbu skenera i opreme za video nadzor, kao i da testiraju izložene uređaje.

U trenucima odmora, gosti su mogli da se opuste u svim sadržajima koje nudi „Country Club Hotel Babe“, a održan je i turnir u paintballu.

Program seminara:

Prvi dan
Prezentacija „Bezbednost elektronskih dokumenata, sigurnost u poslovanju sa elektronskim dokumentima (Uspostavljanje politike bezbednosti-standar ISO 27001:2005).

Drugi dan
Forum 1: Indeksiranje elektronske i digitalizovane dokumentacije i načini pretraživanja masovnih elektronskih arhiva;
Forum 2: Primena OCR-a u integraciji elektronske arhive sa CORE aplikacijama i ERP aplikacijama (Data Capture, Data Entry, Form Reading, Full text search).

Treći dan (Prezentacije)
„Sistem za video nadzor“
„Realizacija Workflow procesa Upravnog postupka u Fondu solidarnosti“
„BI Spider“

Utisci gostiju:
„MFC je uspešna kompanija, sa odgovornim odnosom prema svojim klijentima.“
„Zanimljivo, korisno i prijatno druženje kao uostalom i svaki MFC Partner Meeting.“
„Veoma pozitivni utisci u smislu organizaije, kontakata sa zaposlenima i odličnih prezentacija.“
„Kao i prethodnih godina, odlično!“

Leave a Reply