IT

Microsoft lansirao Microsoft Dynamics CRM Online na Cloud-u

U ponedeljak, 17. januara u Vašingtonu, korporacija Microsoft objavila je dostupnost Microsoft Dynamics CRM Online, Cloud verzije novog Microsoft Dynamics CRM 2011, koja omogućava podizanje nivoa produktivnosti prodaje, usluga i marketinga organizacije. On line izdanje Microsoft Dynamics CRM 2011 postalo je dostupno širom sveta 20. januara 2011, dok u Srbiju stiže u drugoj polovini ove godine. Verzija za implementaciju na resursima kompanije biće dostupna u svetu i Srbiji 28. februara 2011.

Po prvi put, korisnici iz 40 zemalja izvan Severne Amerike mogu se prijaviti za učešće u besplatnom testiranju Microsoft Dynamics CRM Online na http://crm.dynamics.com.

Profesionalni prodavci čine osnovu svake uspešne kompanije“ rekao je Stiv Balmer. „Microsoft Dynamics CRM Online redefiniše produktivnost nudeći vodeći industrijski proizvod koji u potpunosti funkcioniše na Cloud-u. Ono što Microsoft Dynamics CRM čini liderom jeste to što korisnicima nudi poznato iskustvo, a istovremeno omogućava viši stepen saradnje, pojednostavljuje procese i pristup podacima u realnom vremenu, što im pomaže da povećaju konkurentnost na tržištu.“

Beta verziju Microsoft Dynamics CRM 2011 koristilo je više od 11.500 korisnika i 2000 partnera širom sveta, među kojima su bile i kompanije iz Srbije.

Leave a Reply