IT

Microsoft Second Shot akcija

Da bi napredovao u poslovnoj karijeri, treba da iskoristiš sve šanse i prednosti koje ti se nude. Microsoft Certification je pravi put kojim možeš ići i koji će čvrsto dokazati tvoje veštine vladanja specijalizovanim tehnologijama i zadacima.

Sada Second Shot udvostručuje tvoju prednost tako što ti nudi drugu šansu polaganja istog Microsoft Certification ispita potpuno gratis. To je tvoja ekstra šansa do uspeha! Second Shot akcija obuhvata polaganja za Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics™ sertifikacione ispite.

Akcija će trajati do 30. Juna 2009. godine.

Second Shot Vaučeri, nabavka i upotreba:

1.Korak: Registruješ se za Second Shot na Microsoft sajtu kako bi dobio broj vaučera za polaganje ispita
2.Korak: Koristeći broj vaučera, zakazuješ i plaćaš inicijalni ispit preko Prometric web sajta. Pri tom biraš testni centar u kome ćeš polagati ispit (Neophodno je posedovati broj vaučera pre same registracije, kako bi se vaučer mogao iskoristiti!!!)
3.Korak: Polaganje ispita (Registrujte se za Microsoft Second Shot ponudu i polažite vaš prvi ispit ne kasnije od 30. juna 2009.)
4.Korak: Ukoliko ne uspete da položite ispit iz prvog puta, registrujte se za vaše besplatno ponovno polaganje, i to preko Prometric web sajta koristeći isti broj vaučera.
Registracija traje do 30. Juna 2009. godine.

Leave a Reply