IT

Microsoft Second Shot ponovo u akciji

Počev od 13. Januara 2010., Microsoft je ponovo aktivirao svoju do sad veoma uspešnu Second Shot akciju.

Second Shot akcija je idealna prilika za one koji žele da dobiju neku od Microsoft sertifikacija i da polažu neki od Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics sertifikacionih ispita koje možete prijaviti i polagati u otvorenom Prometric centru u školi kompjutera Smart School. Second Shot vaučeri pružaju druga gratis šansu za polaganje istog ispita ukoliko nije položen sa uspehom “iz prve”.

Microsoft sertifikacija je pravi put kojim se može ići da bi se čvrsto dokazale veštine vladanja specijalizovanim tehnologijama i zadacima. Second Shot akcija udvostručuje prednost tako što nudi drugu šansu polaganja istog Microsoft sertifikacionog ispita i to potpuno gratis. To je ekstra šansa za uspeha – ali je i vremenski ograničena. Akcija traje do 30. Juna 2010. godine.

Smart kao Prometric testing centar je otvoren za prijave i polaganja stručnih ispita: svakog radnog dana od 9:00 do 16:00h, a da bi se prijavili za Second Shot akciju i dobili svoj vaučer, potrebno je da posetite Prometric porta i da se prijavite – link.

Leave a Reply