IT

Microsoft Technology Associate kursevi u Smart-u

MTA sertifikacija dokazuje osnovno znanje u radu sa operativnim sistemima, razvojem softvera i dizajniranjem baza podataka.

Ovaj sertifikat će vam pomoći da postanete samouvereniji na izuzetno zahtevnom tržištu poslova, kao i da lakše stignete do željenog radnog mesta.

Posedovanjem Microsoft sertifikata kandidati povećavaju svoju konkurentnost, produktivnost i kredibilitet kako među kolegama tako i među komitentima.

Microsoft

Za sve koji žele da se bave informacionim tehnologijama Microsoft Technology Associate kursevi predstavljaju osnovu za neizbežan početak stvaranja vaše IT karijere. Kako bismo vam pomogli u tome škola kompjutera Smart School organizuje MTA kurseve i to iz oblasti IT infrastrukture. U tabeli ispod možete pogledati aktuelne termine i nazive kurseva koji se održavaju u narednom periodu:

Microsoft Start – Microsoft Technology Associate

MTA – 40033 

Windows Operating System Fundamentals

 

Windows Server Administration Fundamentals

Datum održavanja:

2. – 13. jun 2014.

Radnim danima:

19:30 – 22:45


MTA – 40032 

Networking Fundamentals

Security Fundamentals

Datum održavanja:

23. jun – 4. jul 2014.

Radnim danima:

19:30 – 22:45

Microsoft Technology Associate (MTA) je preporučena ulazna tačka u svet informacionih tehnologija i pripreme za posao. Ona uključuje skup određenih treninga i ispita sa kojima dokazujete posedovanje osnovnog informatičkog znanja.

MTA – IT Infrastructure podrazumeva niz kurseva koji su namenjeni onima koji žele da grade svoju karijeru u okviru desktop, server ili private cloud okruženja.

Za pohađanje MTA kurseva kandidat bi trebao da ima osnovno predznanje u radu sa Windows 7 operativnim sistemom.

Leave a Reply