IT

Mobilno bankarstvo u Srbiji

Kompanija Pexim je potpisala prvi ugovor za pružanje usluga mobilnog bankarstva na srpskom tržištu sa OTP bankom Srbija.

Ovaj projekat će omogućiti banci da svojim klijentima, stanovništvu, pruža sve bankarske usluge putem mobilnog telefona. Klijenti banke će imati pristup svojim računima – moći će da vrše uplate, proveravaju stanje na tekućim računima i kreditnim karticama, plaćaju račune, da vrše konverziju valute i to sve, a da ne moraju da idu do banke. „Kick-off“ projekta je održan 26. juna.

Nova jedinstvena usluga na našem tržištu je zasnovana na platformi Logosa (članica Asseco SEE grupe) i korišćenjem Peximovog Servisnog centra za elektronsko bankarstvo – 24×7. Usluga je nezavisna od izbora mobilnog operatera i sve tri mreže su podržane. Jedini preduslov je da klijent poseduje račun u OTP banci, kao i mobilni telefon koji podržava Java aplikacije. OTP banka Srbija, članica OTP grupe, i Pexim su već uspešno sarađivali, a ovaj ugovor je poseban zbog plasiranja nove i ekskluzivne usluge na našem tržištu.

One thought on “Mobilno bankarstvo u Srbiji

  1. Vivex

    Odlicna zamisao… nadam se da ce zaziveti.
    U bankama su i onako velike guzve i ponekad je stvarno mucno cekati u redu i gledati kako zaposleni sporo procesuiraju zahteve stranaka…

Leave a Reply