office for iPhone 2
IT

MS Office Mobile – Sada dostupan i za iPhone

Kompanija Microsoft, objavila je danas dostupnost Office Mobile paketa za sve korisnike iPhone uređaja koji su pretplaćeni na Office 365 Home Premium ili Office 365 ProPLus. Mobilnu verziju najpoznatijeg softvera za kancelarijsko poslovanje, moguće je preuzeti sa Apple-ovog App Stora. Poput Office Mobile paketa za Windows Phone , i verzija prilagođena iPhone uređajima omogućuje pristup Word, Excel i Power Point dokumentima, kao i mogućnost njihovog menjanja u pokretu, praktično iz ruke.

 

Nakon pristupa dokumentima putem naloga za Office 365 licencu i rada na njima sa iPhone uređaja, Office Mobile zadržava originalan izgled sadržaja što omogućuje da sve izmene izgledaju sjajno i kada se dokumentu naknadno pristupi sa Mac ili PC računara.

office for iPhone 2

Office Mobile je prilagođen malim ekranima na način koji omogućuje brzo i lako obavljanje važnih operacija.  Na primer, navigator slajdova omogućuje brz prelazak na željenu stranicu Power Point prezentacije, dok Word alat pod nazivom “Resume Reading” automatski usmerava korisnika tačno na mesto gde je stao radeći na svom PC, Mac, laptop ili tablet uređaju. Na ovaj način, korisnicima se usmerava pažnja na poslednje izmene čime se značajno smanjuje mogućnost propusta u radu.

 

Više detalja o načinima na koje se može kupiti Office 365 licenca pomoću koje se Office dokumentima može pristupiti sa iPhone uređaja, dostupni su na www.office.com . Na istoj adresi je moguće i besplatno preuzimanje besplatne probne Office 365 licence na perod od 30 dana.

 

Video demonstracija prvog Office iskustva sa iPhone uređaja, postavljena je ovde . a detaljan opis Office Mobile paketa za iPhone se može pričitati na http://blogs.office.com/.

Leave a Reply