IT

MSI u sponzorskom pulu FK Partizana

Na prošlonedeljnoj press konferenciji, predstavljen je novi član sponzorskog pula FK Partizan, a reč je o kompaniji MSI, proizvođaču kompjuterskih komponenti i notebook računara. MSI je potpisala ugovor sa FK Partizan o IT partnerstvu.

Jasmina Gredelj, Direktor MSI Serbia: Neke od ključnih karakteristika MSI notebook računara, koje će olakšati rad stručnjacima iz FK Partizan, su integrisana numerička tastatura, čitač otiska prstiju (za povećanu sigurnost podataka) i HDMI podrška, za prezentacije analiza i ostalih podataka na velikim ekranima.

Vladimir Jarić, Brend mandžer FK Partizan U cilju efikasnijeg poslovanja fudbalskog kluba i praćenja tržišnih trendova neophodna su i tehnološka unapređenja usled čega je partnerstvo u oblasti IT sektora sa kompanijom MSI potvrda dosadašnjeg uspešnog poslovanja, ali i mogućnost za unapređenja u budućnosti.

Kompanija MSI će snabdeti FK Partizan sa nootbook računarima, što će omogućiti lakšu analizu utakmica i ostalih segmenata poslovanja fudbalskog kluba, a sve u cilju novih pobedničkih poduhvata.

U svojoj ponudi kompanija MSI ima notebook rešenja koja mogu na najbolji način realizovati specifične potrebe svakog korisnika počev od serije notebook računara: Gaming, Professional, Value, Entertainment, Crystall Collection i YA Edition, a zatim i samih veličina notebook računara : 12.1”, 13 “, 15.4”, 17”.

MSI notebook računari su proizvodi nagrađivani širom sveta za dizajn, tehnologiju i funkcionalnost.

O kompaniji MSI:

Kompanija MSI je ponosna na svoje 20 godišnje iskustvo u projektovanju i proizvodnji IT proizvoda. Proizvodnu liniju kompanije MSI čine: matične ploče, grafičke kartice, notebook računari, potrošačka elektronika, barebone sistemi, mrežna oprema, serverski proizvodi i potpuno integrisane add-on komponente.

ISO 9001 i ISO 14001 sertifikovani pogoni oogućavaju MSI proizvodima ultimativne perforamanse, pouzdanosti i povećanu vrednost. Kompanija MSI svoje proizvode distribuira preko predstavništava lociranih na Tajvanu, SAD, Nemačkoj, Japanu, Francuskoj, Kini, Koreji, Austriji, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Rusiji i Holandiji. MSI svoje proizvode na tržište usmerava ka distributerima, proizvođačima računarskih sistema i sistem integratorima.

Za više informacija o kompaniji posetite http:// www.msi-serbia.com

Leave a Reply