IT

Na drugom Samsung European Forumu Samsung je predstavio svoju viziju za nastavak evropskog uspeha

Potpuna rešenja za 3D TV zajedno rastućom kategorijom bele tehnike te digitalnim fotoaparatima označili su evropsku strategiju za 2010. godinu

Samsung Forum 2010 LogoNadograđujući evropski uspeh u 2009. godini Samsung Electronics Co., Ltd. juče je na drugom Samsung European Forumu u Austria Centru predstavio poverljivu viziju za nastavak rasta i razvoja u regiji. Samsung će nastaviti osnaživati svoje najveće prodajno tržište na svetu osnažujući svoje vođstvo na tržištima poput kućne zabave i mobilnih telefona, stavljajući novi fokus na rastuće kategorije proizvoda, te šireći svoj domet  u Evropi i geografski i putem novih B2B prilika.

Pred stotinama novinara, distributera i partnera SangHeung Shin, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Samsung Electronics, nove Samsungove proizvode za 2010. godinu, koje su predvodila nagrađena rešenja za potpune 3D HD proizvode za zabavu koji će od marta ove godini biti dostupni na Evropskom tržištu. European Forum, koji se održava od 22. do 26. februara, prvi put je održan prošle godine sa ciljem predstavljanja Samsungovih globalnih proizvoda i strateških najava kroz viziju za regionalno tržište.

Uz liniju proizvoda za kućnu zabavu koji označavaju prekretnicu, direktori evropskog Samsunga raspravljali su o strateškim inicijativama i otkrili uzbudljive nove proizvode u rastućim kategorijama proizvoda poput bele tehnike, digitalnih fotoaparat i kamera, računara i štampača. To su ključna područja razvoja na osnovu kojih će Samsung nadograditi svoj uspeh iz 2009. godine. Prošle godine kompanija je objavila rekordni prihod od gotovo 118 milijardi američkih dolara te celogodišnju operativnu dobit od gotovo 9,4 milijardi američkih dolara, a Evropa je bila Samsungovo najveće tržište prodaje na svetu. Tokom jučerašnje prezentacije Samsung je ponovno potvrdio svoju predanost očuvanju životne okoline kako putem inovativnih novih proizvoda tako i putem novih zelenih inicijativa.

Leave a Reply