IT

Najava Microsoft i Cisco kurseva

Smart School najavljuje nove specijalističke kurseve od februara meseca do aprila 2009. godine. Najavljeni kursevi će se održati u učionicama Smart-a na Trgu mladenaca 5, u samom centru Novog Sada. Svi polaznici Microsoft kurseva dobijaju originalnu Microsoftovu literaturu za MOC kurseve, dok polaznici Cisco kurseva dobijaju literaturu na srpskom jeziku izdavača Kompjuter Biblioteka. Pored odgovarajuće literature, polaznici će dobiti i sav potreban materijal kako bi pratili ove specijalističke kurseve.

Za avansne uplate do 15. januara 2009. godine, kao i za grupne prijave za 5 i više polaznika iz iste firme, Smart odobrava

NOVOGODIŠNJI POPUST
od čak 30%!

Zbog predstojećih Božićnih i Novogodišnjih praznika, bilo bi poželjno da svi zainteresovani potvrde svoje prisustvo što ranije, kako bi na vreme bili obezbeđeni originalni udžbenici i kako bi se rezervisalo mesto na obuci.
NAPOMENA: Smart doo neće raditi u periodu od 31.12.2008. – 11.01.2009. zbog predstojećih praznika. Prvi radni dan u novoj 2009. godini je ponedeljak 12. januar kada možete i dobiti detaljnije informacije o kursevima.

Leave a Reply