IT

Najava održavanja kursa JavaScript u školi računara Smart School

JavaScript programski jezik unapredjuje HTML dokument u smislu dinamičnosti, realizuje razne grafičke efekte, ali i funkcionalno i interaktivno. Kao takav JavaScript se integriše u HTML kod. JavaScript je jezik za pisanje skriptova koji se koristi uglavnom za stvaranje interaktivnih internet stranica. Danas gotovo svi web sajtovi na Internetu u svom izvornom kodu imaju i JavaScript.


Škola računara Smart School organizuje kurs JavaScript, kurs je namenjen svima koji žele da nauče osnove programiranja u JavaScript programskom jeziku i da na taj način savladaju kreiranje interaktivne web stranice.

JavaScript je relativno lak za učenje ali je ipak teži za savladjivanje od HTML-a. Da bi se shvatio i naučio JavaScript u cilju dodavanja internet stranicama, potrebno je da poznajete HTML.

 

Kurs je zakazan za period od ponedeljka 14. oktobra do srede 16. oktobra, u prostorijama škole kompjutera Smart School, na adresi Trg mladenaca broj 5, Novi Sad, u terminu od 19:30h do 22:45h.

Rezervišite Vaše mesto na vreme slanjem prijave na e-mail: [email protected]. Detaljnije informacije možete dobiti putem telefona: 021/47-28-200.

 

Leave a Reply