Događaji · IT

Najava skupa Oracle Enterprise Performance Management

U sredu, 18. februar 2009. godine u 10 časova, u hotelu Hyatt predstaviće se rešenja Oracle Enterprise Performance Management i Case Management namenjena organizacijama koje posluju u Javnom sektoru.

Od stručnjaka iz kompanije Oracle, lidera u oblasti Enterprise Performance Management (EPM), koji objedinjuje Performance Management i Business Intelligence (BI), i na taj način podržava spektar strateških, finansijskih i operativnih menadzment procesa, saznaćete na koji način mozete iskoristiti inovacije u oblasti Enterprise Performance Management-a i poboljsati poslovne rezultate, čak i slučaju da ste koristili poslovne sisteme poput ERP, CRM and Human Capital Management-a.

Na samom skupu biće reči i o rešenju Oracle Business Intelligence namenjenom Javnom sektoru. U savremenom poslovnom okruzenju organizacije posebnu paznju poklanjaju ključnim resursima poput ljudi i procesa, a sve u cilju uspostavljanja efikasnosti i efektivnosti. Kombinacija Oracle Business intelligence resenja i Enterprise Performance Management-a moze Vas učiniti liderom u ovoj oblasti.

Za prijavu na skup Kliknite ovde ili posaljite mail sa kontakt podacima na [email protected] !

Leave a Reply