Događaji · IT

Najave “Sinergije 08”

“Microsoft” je saopštio, da će se naredna „Sinergija 08“ održati od 14. do 17. oktobra u Novom Sadu.

Sinergija je  postala mesto okupljanja domaćih IT profesionalaca i ona iz godine u godinu postavlja visoke standarde. Organizatori i ove godine spremaju brojna iznenađenja. “Sinergija 08“ će se održati i ove godine na  starom i proverenom mestu u Master Centru u Novom Sadu. Novosadski sajam se  pokazao kao konferencijski centar koji može da ispuni stroge zahteve koje postavlja tim koji realizuje skup „Sinergija“.

Ove godine, pod sloganom “Where IT all comes together”, Sinergija nastavlja istim putem. IT je pokretačka snaga na mnogim tržištima, a želja organizatora je da to postane i ovde.

Od 2001. godine, kada je u beogradskom Sava Centru održana prva Sinergija, ova Microsoftova konferencija je porasla i sazrela. Usavršili smo njen fokus, format i sadržaj. Postala je simbol našeg prisustva na lokalnom tržištu, i ne samo to. Sa rastućim uticajem na lokalno IT okruženje, Sinergija je postala sinonim za inovacije i edukaciju.

Njen zadatak je da nastavi sa razvojem regionalnog IT tržišta i sa približavanjem novih tehnologija, kako partnerskim firmama, tako i svim onim korisnicima koji su u Sinergiji prepoznali dobro mesto za pronalazenje informacija i otkrivanje pravih vrednosti informacionih tehnologija.

U narednih nekoliko meseci zainteresovani učesnici će se  blagovremeno obaveštavati   o svim važnim detaljima vezanim za „Sinergiju 08“. Početak procesa prijavljivanja će biti uskoro. Web lokacija za informacije o najvećoj i najuglednijoj IT konferenciji u regionu jugoistočne Evrope ostaje ista.

Leave a Reply