IT

Najavljen Pakom RoadShow 2007

Tradicionalno svake poslednje nedelje septembra, kompanija PDS, članica Pakom Grupe organizuje najveću IT manifestaciju u Srbiji, pod nazivom Pakom RoadShow 2007. Manifestaciju je najavio Mihal Spišjak, Head of Sales Departmant, kompanije PDS u intervjuu koji je dao FOX televiziji:

“Čast mi je i zadovoljstvo, da i ove godine najavim najveći godišnji IT događaj u Srbiji – Pakom Roadshow 2007. Kao što većina Vas sigurno zna, Pakom Roadshow je jedinstveni skup, koji okuplja preko 250 najvećih srpskih IT kompanija, dilera, resellera, key accounta, ali i vendora, medija kao i ostalih nama važnih partnera.

Za one koji ne znaju, Pakom Roadshow je i izvor novih poslovnih ideja. I ove godine ćemo se truditi da naučimo nešto novo uz prezentacije Vladimira Živaljevića, Branka Đakovića, Dušana Mrvaljevića ali i još jedne poznate, eminentne i harizmatične ličnosti, koju će te sigurno svi prepoznati.”

Datum i mesto održavanja ovogodišnjeg Pakom Roadshow-a je četvrtak 27. septembar, na 25-tom spratu poslovnog centra UŠĆE, na Novom Beogradu. Nakon oficijelnog dela, predstoji tradicionalna, luda i nezaboravna Roadshow žurka koja će ove godine biti održana u Beogradskom klubu Magacin.

Za razliku od prethodne godine, kada se posle žurke Roadshow završavao, ove godine smo uveli nešto sasvim novo. Zapravo, odlučili smo da sutradan od 28. do 30. septembra vodimo naše najbolje kupce, na put na ”mesto iznenađenja”. I to nije sve, 5 najsrećnijih gostiju, Pakom Roadshow žurke vodimo takođe na ”mesto iznenađenja”, po principu – leteći start! Celokupno putovanje biće pod pokroviteljstvom Pakom-a i naših vendora.

Leave a Reply