Događaji · Internet · IT

Najavljena BizBuzz 2008 konferencija

U prijatnog atmosferi galerije o3one, u prisustvu novinara i prijatelja odrzana je konferencija za stampu povodom seminara o Internet poslovanju, BizBuzz – web sadrzaji.

Organizator BizBuzz-a Aleksandar Ilic, uputio je prisutne o ovogodisnjem konceptu desavanja, koje se vec trecu godinu za redom odrzava u Niskoj Banji. Tema BizBuzza bice sadrzaji na Internetu I njegov znacaj. “Danasnje kompanije mnogo vise paznje posvecuju tehnickom I dizajnerskom aspektu Internet prisustva, gde se gubi fokus sa sadrzaja kao najvaznijeg dela prezentacje, koji zapravo I cini sustinu web prisustva, te ne cudi na Internetu sveprisustna izreka Content is the king” – objasnjava Ilic.

Gost konferencije za novinare bio je specijalni savetnik ministarstvo za Telekomunikacije I Informaciono drustvo, Slobodan Markovic, na samom seminaru u ulozi moderatora panela “Informaciono drustvo: Gde je tu juzna Srbija”. Gospodin Markovic je objasnio vaznost organizacije ovakvih desavanja juzno od Beograda za razvoj regiona, sa nadom da ce se I ostali delovi Srbije probuditi i uciniti nesto vise za svoj region.

Konferencija o Internet poslovanju, BizBuzz – web sadrzaji odrzace se od 29. – 31. oktobra 2008. godine u Niskoj Banji u hotelu Radon. Vise informacija o samoj konferenciji I prijavljivanju za istu mozete saznati na web sajtu dogadjaja http://bizbuzz.itseminar.org

Leave a Reply