Događaji · IT · Software

Najavljena SAP World Tour 08 konferencija u Beogradu

SAP World Tour je poslovni događaj godine kompanije SAP koji se održava u 50 svetskih gradova. Ovoj velikoj i uspešnoj poslovnoj konferenciji, koja će u Beogradu gostovati 24. septembra, prisustvovaće 300 privrednika iz Srbije i regiona Zapadnog Balkana koji će se okupiti da bi od najvećih SAP stručnjaka, analitičara i partnera saznali kako najnovija SAP poslovna rešenja mogu da im pomognu da ostvare konkurentske prednosti u poslovanju.

Na SAP World Tour konferenciji u Beogradu privrednicima će biti predstavljena specifična SAP rešenja namenjena upravo onim industrijskim oblastima koje su kod nas najzastupljenije, odnosno koje su u zamahu.

To su proizvodnja robe široke potrošnje i poluproizvoda trgovina na veliko i malo; inženjering, izgradnjai projektovanje; industrijamašina i mašinskih komponenata; javnapreduzeća i javnakomunalnapreduzeća, itd.Posebna sesija biće posvećena najvišim rukovodiocima kompanija, kojima će biti predstavljena najnovija poslovna rešenja za postizanje finansijske izvrsnosti i upravljanje odnosa s kupcima.

Jedna od centralnih prezentacija na SAP World Tour konferenciji biće posvećena poslovnom rešenju za manja i srednja preduzeća – SAP Business All-in-One, koje je od nedavno dostupno na srpskom tržištu u potpuno lokalizovanoj verziji, prilagođenoj srpskim zakonima koji uređuju poslovanje i finansijsko izveštavanje ovih kompanija.

Više informacija o SAP World Tour konferenciji uključujući agendu događaja i obrazac za prijavu možete pronaći na adresi: http://www.sap.com/westbalkans/company/events/Worldtour08/index.epx

Leave a Reply