IT

Najbolji uslovi da postanete Projektni Menadžer

Nakon prošlogodišnje uspešno održane stručne obuke za preduzetnike, rukovodioce, funkcionalne i resursne menadžere, projekt menadžere i članove projektnih timova, Smart doo najavljuje novi termin održavanja Kompletne obuke po PMI metodologiji – Project Management.

Obuka traje 5 radnih dana od 9:00h do 17:00h i to u II dela. I deo je najavljen za 4. i 5. februar, dok je II deo najavljen za 11, 12 i 13. februar.

Polaznici će naučiti kako da planiraju i rade na realizaciji projekta u svim njegovim fazama, kako da upravljaju obimom, vremenom, troškovima, kvalitetom, rizicima, ljudskim resursima i spoljnim saradnicima.

Project Management – Kompletna obuka po PMI metodologiji je osnovni preduslov za dobijanje PMP akreditacije, a to je pohađanje 35 časova formalnog treninga iz Upravljanja projektima. Project Management Professional (PMP) akreditacija garantuje da nosilac ove akreditacije poseduje primenjeno znanje i veštine u vođenju i upravljanju projektnim timovima, kao i u realizovanju projektnih zadataka u okviru unapred određenih planova, budžeta i resursa.

Dodatna prednost za sve zainteresovane jeste USAID-ov Projekat za razvoj konkurentnosti koji sponzoriše polovinu troškova obuke (u iznosu od 250 EUR) za polaznike iz malih i srednjih preduzeća, kao i deo troškova pripreme i polaganja PMP ispita. Uslove, uputstva i aplikacioni formular za sponzorstvo možete naći na internet adresi Projekta www.compete.rs.

Project Management – Kompletnu obuku po PMI metodologiji će držati Dipl. Ing Miroslav Janković, PMP, MBA, BSEE, MCTS, MCT

Leave a Reply