IT

Najnovija Cisco rešenja za mala preduzeća

Nova Cisco rešenja kao pomoć kompanijama sa manje od 100 zaposlenih da steknu prednost u odnosu na konkurenciju

Kompanija Cisco danas je pokrenula novu inicijativu za povećanje profitabilnosti svojih partnera u sektoru malih preduzeća i najavila da širi svoj portfolio proizvoda za mala preduzeća pomoću novih tehnologija za mrežnu bezbednost (network security) i saradnju (collaboration).
Kompanija Cisco ulaže u vodeće kapacitete partnera, tehnologije i podrške kako bi stvorila prednosti za mala preduzeća. Ova tri stuba Cisco strategije za mala preduzeća će pomoći kompanijama sa manje od 100 zaposlenih da steknu prednost u odnosu na konkurenciju i omoguće partnerima da im pomognu u izgradnji profitabilnog i održivog rada malih preduzeća.
U okviru portfolija Cisco Profesionalne serije za mala preduzeća i unapređenja za Cisco sistem pametne poslovne komunikacije predstavljeno je bezbednosno rešenje koje se jednostavno koristi, a staje u jedan proizvod, osmišljeno tako da štiti mrežu i važne podatke malog preduzeća, omogućavajući zaposlenima da se bezbedno povežu na poslovnu mrežu sa svakog mesta i u svako vreme.

Osim toga, Cisco Profesionalna serija za mala preduzeća predstavlja isplativu porodicu telefona koji podržavaju bogate sadržaje, imaju SIP i HD kvalitet zvuka – duplo bolji kvalitet zvuka nego obični telefoni, i rade pomoću Cisco Small Business kontrole poziva koja se nalazi u prostorijama kao UC500 ili pomoću rešenja za IP telefoniju preko servis provajdera.

Ian Penel, viši potpredsednik tehnološke grupe za mala preduzeća u kompaniji Cisco, rekao je povodom nove inicijative da je kompanija Cisco posvećena pružanju pouzdane tehnologije koja se lako koristi u malim preduzećima kako bi im pomogla da reše prave poslovne probleme, rade pametnije i brže, i na kraju, da im pomogne da steknu prednost u odnosu na konkurenciju.

Leave a Reply