scrum-logo
IT

Nova SCRUM obuka početkom oktobra

Vojvođanski IKT klaster nastavlja sa organizacijom treninga za Scrum – agilnu tehnologiju organizacije timskog rada. Scrum.org zajednica je globalna mreža Scrum stručnjaka koji zajedno rade na unapređenju razvoja softvera.

Vojvođanski IKT klaster  poziva zainteresovane  da odvoje vreme i nauče što više od drugih koji su već bili tamo gde se vi nalazite danas. Naredna obuka biće održana 10. i 11. oktobra 2013. godine u Novom Sadu. O tačnom mestu održavanja obuke će polaznici biti blagovremeno obavešteni.

scrum-logo

Nastavlja se  saradnju sa iskusnim i kvalitetnim nemačkim predavačemRalfom Johamom koji već tradicionalno drži treninge u Novom Sadu i od strane polaznika ocenjen je kao vrhunski predavač.

Ukoliko ste zainteresovani za pohađanje treninga, posetite ovaj link i odaberite jedan ili više programa, te broj polaznika koje biste poslali. U odgovoru na poslednje pitanje potrebno je naglasiti koji je preferirani program. Održaće treninge za koje bude najviše zainteresovanih, po redosledu prijavljivanja i do popune kapaciteta. Više detalja o programima možete pogledati na Scrum.org Programi.

Leave a Reply