IT

Nove HP tehnologije štede novac korisnika

HP je najavio nekoliko novih stavki u svom HP Eco Solutions programu, u koje spadaju novi proizvodi, usluge i poslovne aktivnosti, kao i ciljevi na nivou cele kompanije u oblasti životne sredine.

Prošireni portfolio nudi potrošačima, malim, srednjim ali i velikim preduzećima – uključujući i HP – siguran povraćaj uloženog kapitala kroz finansijske uštede, kao i doprinos dobrobiti životne sredine kroz uštedu energije i smanjenje količine štetnih gasova i otpada.

“Već više od 50 godina HP je usredsređen na održivost životne sredine, a sada se trudimo da navedemo kompanije da ovo i njima bude važan faktor u poslovanju, naročito u današnjoj ekonomskoj klimi,” rekao je Šejn Robison(Shane Robison), izvršni potpredsednik i generalni direktor za strategiju i tehnologiju u HP-u. “Pomoću naših proizvoda i rešenja, vodećih u ovoj branši, pomažemo našim korisnicima – od potrošača do velikih korporacija – da postignu značajne uštede novca i da poboljšaju svoje performanse u pogledu očuvanja životne sredine, i istovremeno unapređujemo naše poslovanje u istom cilju.”

HP ima vodeću poziciju u oblasti praktičnih rešenja za svoje korisnike koja su laka za upotrebu, ekonomična i sa odgovornim pristupom potrošnji energije.

HP je najveća IT kompanija u svetu, sa ponudom koja sadrži rešenja za štampu, personalne računare, softvere, usluge i IT rešenja koja korisnicima, od pojedinaca do velikih preduzeća, pojednostavljuju iskustvo upotrebe tehnologija. Za više informacija o HP-u (indeks HPQ na Njujorškoj berzi), posetite adresu http://www.hp.com/.

Leave a Reply