IT

Novi izvozni poslovi Ericssona Nikole Tesle vredni preko 11 miliona dolara

Ericsson Nikola Tesla nastavlja sa ugovaranjem poslova na svojim izvoznim tržištima. Tako je na tržištu Zajednice Nezavisnih Država ugovorio niz poslova ukupne vrednosti od preko 11 miliona dolara.

Ugovori su vezani uz proširenja u radio delu mreže u sklopu kojih će biti isporučena odgovarajuća oprema, softver i usluge. Sa nekoliko kupaca ugovorena su i proširenja u fiksnoj mreži, kao i niz najmodernijih IP orijentisanih rešenja za poslovne korisnike sa novim funkcionalnostima.

Mr.sc. Gordana Kovačević komentarisala je nove izvozne uspehe Ericssona Nikole Tesle: “Posebno me raduje što smo u ovim kriznim vremenima uspeli finalizvoati neke od naših brojnih marketinško-komercijalnih aktivnosti koje stalno preduzimamo na našim tržištima. Na ovaj način Ericsson Nikola Tesla svojim snažnim portfeljom doprinosi razvoju poslovanja svojih kupaca i boljem kvalitetu života građana ovih zemalja. ICT rešenja su pokretač razvoja svih industrija i zato je vrlo važna njihova pravovremena implementacija kao preduslov bržeg ekonomskog razvoja pomenutih tržišta“.

Leave a Reply