IT

Novi ljudi za nova tržišta

Extreme Networks je fokusirao poslovanje na tržišta visokog rasta: istočnu Evropu, Rusiju i Adriatik regiju

Kompanija Extreme Networks, provajder sigurnih rešenja za konvergentne mreže, promovisala je Huana Martina na mesto regionalnog direktora novoformiranog sektora za tržišta visokog rasta.

Cilj ovog sektora kompanije je fokusiranje na tržišta zemalja centralne i južne Evrope, Turske, Izraela, Rusije i bivših sovjetskih republika.

Huan Martin, novi direktor HGM sektora, će svoje dosadašnje veliko iskustvo u menadžmentu iskoristiti u cilju povećanja prodaje i distribucije proizvoda kompanije Extreme Networks na pomenutim tržištima. Huan Martin poseduje dvadesetogodišnje, međunarodno iskustvo u prodaji i menadžmetu, koje je između ostalog sticao i u kompaniji Nokia Siemens Networks, gde je bio odgovoran za upravljanje odnosima sa partnerima u okviru sektora Global Service business.

“Stekao sam veliko iskustvo u razvoju Go to Market strategija i kreiranju internacionalnih poslovnih sistema” navodi Huan Martin, “To se idealno uklopilo u model poslovanja kompanije Extreme networks, po kojem krajnji korisnici ostvaruju korist od široko rasprostranjene i dobro organizovane mreže partnera.

Šta više, pridružio sam se ovoj kompaniji u veoma uzbudljivom trenutku, kada integracija mreža i komunikacionih servisa više nego ikad utiče na produktivnost poslovanja telekomunikacionih i drugih kompanija, kao i naučnih i državnih institucija. Radujem se poslovnim izazovima koje pruža tržište centralne i južne Evrope, Rusije i bivših sovjetskih republika, Turske, Grčke i Izraela. Činimo sve da bi na što bolji način odgovorili na potrebe klijenata za vrhunskim, prilagodljivim mrežnim tehnologijama i rešenjima.”

Ovaj region, prepoznat kao tržište visokog rasta, čine sledeće države: Albanija, Azarbejdžan, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Grčka, Gruzija, Hrvatska, Izrael, Jermenija, Kazahstan, Kirgizstan, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Tadžikistan, Turkmenistan,Turska, Ukrajina, Uzbekistan.

Sektor za tržišta visokog razvoja fokusira se na novonastale evropske zemlje jer kompanija Extreme Networks prepoznaje ovaj region kao najveći globali potencijal.

Leave a Reply