Satellite pro C70
IT

Novi Toshiba Satellite Pro C50 i C70 po pristupačnoj ceni

Šireći asortiman laptop računara po pristupačnoj ceni sa dodatnom poslovnom funkcionalnošću, Toshiba Evropa GmbH je predstavila modele Satellite Pro C50 i C70. Satellite Pro C50 dolazi sa ekranom veličine 39,6 cm (15,6 inča) koji će zadovoljiti većinu profesionalaca u pokretu, dok izdašniji Satellite Pro C70 od 43,9 cm (17,3 inča) predstavlja raznovrsnu zamenu za stoni računar za profesionalce. Oba nova modela će biti dostupna u raznim konfiguracijama sa dodatnim opcijama za veću produktivnost. Evropska prodaja novih modela Satellite Pro C50 i C70 počinje u trećem kvartalu 2013. godine.

 

Satellite pro C70

Satellite pro C70

Nova poslovna funkcionalnost

,,Davne 1985. godine, Toshiba je sa uspehom poslovnoj zajednici ponudila prvi laptop za masovno tržište na svetu koji se odlikovao profesionalnim karakteristikama po pristupačnoj ceni’’, kaže Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH. Pored garantovane pouzdanosti i izdržljivosti, mi stalno uvodimo inovacije i nove poslovne funkcije za laptop računare koje nudimo na tržištu.’’ Nova serija Toshiba Satellite Pro prvenstveno je namenjena zaposlenima u malim i srednjim preduzećima i nezavisnim profesionalcima. Dolazi sa funkcijama pogodnim za povećanje produktivnosti, što je idealno za poslovne svrhe, kao što su 7200 rpm HDD za brže operacije i brže podizanje sistema i tastatura u punoj veličini sa numeričkom podlogom za jednostavan unos numeričkih podataka. Pored toga, s obzirom da je brza i pouzdana konekcija od suštinskog značaja za mnoge profesionlane korisnike, nova serija Satellite Pro nudi Gigabit LAN port kao i a/g/n WiFi® konekciju na mnogim konfiguracijama. Bluetooth® 4.0 modul dolazi kao standard za obezbeđivanje brze razmene podataka između laptop računara i drugih mobilnih uređaja ili povezivanje bežičnog miša i tastature.

Ekrani za profesionalne korisnike

Nova serija Satellite Pro opremljena je anti-refleksivnim HD (C50) ili HD+ (C70) ekranom visokog kvaliteta sa LED pozadinskim osvetljenjem. Anti-refleksivni ekran pomaže da se eliminiše efekat odsjaja i smanjuje zamor očiju, dok HD+ ekran od 43,9 cm (17,3 inča) modela C70 omogućava korisnicima da obrađuju dokumente sa većom preciznošću i sa više detalja. Funkcija Toshiba Split Screen Utility, koja omogućava prikazivanje informacija u visokoj rezoluciji na ekranu laptop računara, dodatno povećava produktivnost.

Višestruki vizuelni doživljaj

Da bi zadovoljili potrebe profesionalnih korisnika koji zahtevaju vizuelne funkcije visokih performansi, novi modeli Satellite Pro C50 i C70 dolaze sa opcionom posebnom NVIDIA® grafikom. U cilju sprečavanja pregrevanja ili nepotrebnog utroška struje, ugrađena OptimusTM tehnologija deaktivira snažan grafički procesor kada se obavljaju jednostavniji računarski zadaci. Ovi laptop računari sa posebnom grafikom pružaju podršku za prikaz na tri monitora preko VGA, HDMI® i internog ekrana, što omogućava tri različita video striminga u isto vreme, za gledanje na više ekrana ili jednom velikom ekranu.

Leave a Reply