IT

Novi Transcend 8GB DDR3 memorijski moduli

Transcend Information Inc., svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje podataka, predstavio je nove 8GB DDR3-1066 RDIMM i 4GBDDR3-1333 VLP (Very Low Profile) RDIMM memorijske module. Uz poboljšan kapacitet, podršku za tro-kanalnu memorijsku konfiguraciju i ugrađen termalni senzor, novi RDIMM memorijski moduli pružaju klijentima mogućnost veće frekfencije podataka i značajno povećanje memorijskog prostora.

Transcend DDR3 modul 8GB DDR3-1066 RDIMM je dizajniran na deseto lajernom PCB-u i omogućava korisnicima stabilne performanse i izdržljivost, kao i aluminijumski hladnjak koji ne dozvoljava zagrevanje i doprinosi besprekornom radu.  Sa ponuđenim protokom od 8.5GB/sec i mogućnošću proširenja istog do 48GB/sec (po modulu), 8GB DDR3-1066 RDIMM memorijski modul, podržava robusne infrastrukture koje pokreću zahtevne aplikacije kao što je virtualizacija.

Mali ali moćan, Transcend 4GBDDR3-1333 VLP RDIMM memorijski modul sa visinom od 0.74 inča, je dovoljno kompaktan da stane u najskučenije prostore 1U visine rek sistema ili blejd servere. Kada se koristi sa tro-kanalnom infrastrukturom ugrađenom u najnoviji Intel Nehalem zasnovan na Xeon serverskoj platformi, Transcend 4GBDDR3-1333 VLP RDIMM omogućava sistem administratorima da maksimalizuju propusnu moć memorijskog modula do 10.6 GB/sec.

Svi Transcend DDR3-1333/1066 RDIMM moduli podržavaju JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standarde. Podržani sa doživotnom garancijom, novi Transcend memorijski moduli pružaju do sada nedostižnu pouzdanost za rad high-end serverima i opterećenim radnim stanicama.

Leave a Reply