startup
IT

Novosadska dizajnerka nagrađena za najbolji start-ap

startup

Vlasnica i direktorka dizajnerskog studija Salt & Water “(“So i voda”) u Novom Sadu Svetlana Mojić dobitnica je godišnje Balkanske nagrade ženskog preduzetništva za najuspešniji start-up, saopštila je danas ta mala novosadska kompanija.

U užem izboru za to prestižno priznanje, koje je dodelila B-Wco (Balkan Women Coalition) u Solunu, našle su se preduzetnice iz Turske, Grčke, Bugarske, Rumunije, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Albanije.

Kandidaturu Svetlane Mojić podržalo je Udruženje poslovnih žena Srbije, čija je ona članica.

Precizirajući da je nagrađena za način poslovanja firme, ophođenje sa klijentima kao i “kako se probijamo na inostrano tržište, Mojićeva je u izjavi Tanjugu naglasila da joj je ta nagrada važna jer predstavlja potvrdu da dobro radimo, da smo se uputili u pravom smeru i da smo prepoznati u veoma velikoj konkurenciji start-up firmi koje se svakodnevno otvaraju na Balkanu.

Ona je dodala da je to novo priznanje njoj i njenom timu definitivno podstrek za dalji rad.

“Salt & Water je višestruko nagrađivani dizajnerski studio, koji se bavi dizajnom jahti, dizajniranjem svih vrsta enterijera kao i luksuznom arhitekturom.

Njihov projekat enterijera aviona Boing 787 nagrađen je ove godine u Londonu sa “International Yachts & Aviation Awards 2014” za najbolji projekat enterijera aviona.

Ta mala novosadska kompanija već tri godine uspešno sarađuje sa klijentima iz celog sveta.

Profesionalizam, prepoznatljiv dizajn, inovativna rešenja i dobar odnos sa klijentima je ono što je prepoznala i Balkanska nagrada ženskog preduzetništva (Female Entrepreneurship Awards 2014), dodelivši Svetlani Mojić i njenom timu priznanje za najuspešniji Balkanski start-ap.

Leave a Reply