IT

NPS – Finalista u izboru za Microsoft partnera godine 2009 za CEE u čak dve

NPS grupa je, zahvaljujući svojim rešenjima Microsoft Dynamics NAV Express i BI4Dynamics, finalista u izboru za Microsoft partnera godine 2009. u centralnoj i istočnoj Evropi u čak dve kategorije.

Tim stručnjaka, zadužen za ocenjivanje rešenja prijavljenih za godišnje Microsoft nagrade, je NPS rešenjima Microsoft Dynamics NAV Express i BI4Dynamics dodelio jednu od najviših ocena u regiji, čime je NPS grupa uvrštena u sam vrh Microsoft partnera u centralnoj i istočnoj Evropi.

Proglašenje pobednika i dodela priznanja za ovu godinu će biti organizovani u okviru Microsoft Worldwide Partner Conference, koja se u periodu 13. – 16. juli održava u New Orleans-u. U pitanju je najviši nivo priznanja i nagrada koje Microsoft dodeljuje za rešenja koja su proizvod kompanija koje imaju status Microsoft partnera.

Microsoft Dynamics NAV Express je proizvod NPS intenzivne i kreativne saradnje sa kancelarijom Microsoft Srbija. Na bazi prepoznatih i specifičnih potreba malih preduzeća u Srbiji, NPS je kreirao i razvio integrisano poslovno rešenje na osnovu standardnog, globalnog ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV.

Posebnost čine unapred definisani i podešeni moduli standardnog NAV-a, u potpunosti usklađeni sa lokalnim zakonodavstvom. Omogućava efikasno upravljanje poslovanjem u segmentu malih preduzeća, ali nalazi svoju primenu i u velikim sistemima.

BI4Dynamics je standardizirano BI (Business Intelligence) rešenje kreirano nad standardnim ERP rešenjem Microsoft Dynamics NAV, kao njegova potpuno prirodna nadgradnja. Rezultat je našeg bogatog iskustva i multidisciplinarnih znanja sticanog na brojnim ERP i BI projektima. Ovo inovativno i nadasve pristupačno rešenje za poslovno izveštavanje, namenjeno preduzećime svih veličina, korisnicima ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV (Navision) omogućava da veoma brzo i efikasno postave platformu za izveštavanje i analizu podataka.

Leave a Reply