IT

NPS – pobednik u izboru za Microsoft partnera godine 2009 za CEE regiju u čak dve kategorije

Drugi dan ovogodišnje Microsoft partnerske konferencije (WPC09) ostaće zlatnim slovima upisan u istoriju beogradske kompanije NPS-a kao dan u kome su joj dodeljena čak dva velika priznanja od najvećeg partnera:

* NPS Beograd – “Microsoft Dynamics NAV Partner of the Year”
* NPS Ljubljana – “Business Intelligence Partner of the Year”

Obe nagrade odnose se na CEE (Central & Eastern Europe) regiju, a osvojena priznanja u ovoj firmi cene kao još samo jednu potvrdu ozbiljnosti i profesionalnosti kojom, već skoro deceniju i po, grade poziciju regionalnog lidera, kada su u pitanju Microsoft poslovna rešenja.

Uspeh je utoliko veći ukoliko se ima u vidu da su jedan od samo dva Microsoft partnera u CEE regiji ovenčana sa dva priznanja, kao i da su drugo priznanje osvojili i prošle godine, za prethodnu verziju, sada već globalno prisutnog i priznatog rešenja BI4Dynamics.

MICROSOFT WORLDWIDE PARTNER CONFERENCE (WPC) je najveći godišnji događaj namenjen Microsoft partnerima. WPC je, između ostalog, i mesto na kome Microsoft dodeljuje godišnje nagrade za najinovativnija i najuspešnija rešenja svojih partnera. Ove godine je za nagradu konkurisalo preko 2000 rešenja.

Leave a Reply