IT

Obuka iz oblasti informacione bezbednosti

Sa ubrzanim razvojem informacionih tehnologija i prenošenjem poslovanja na Internet, bezbednost informacija sve vise dobija na značaju, a stručnjaci iz ove oblasti su sve traženiji. Privredna komora Beograda, Udruženje informatičke delatnosti i USAID pozivaju zainteresovane da prisustvuju skupu koji će biti posvećen Programu obuke i sertifikacije iz oblasti informacione bezbednosti.

Skup će biti održan u sredu, 28. aprila 2010. od 11 do 13 časova, u sali na IV spratu Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12.

Program će biti pomognut i finansiran od strane Privredne komore Beograda i USAID-a. Broj polaznika je ograničen na 20. Program je dostupan zaposlenima u domaćim IKT preduzećima, a koncipiran je u formi kombinovane obuke (tzv. “blended learning”) koja će biti izvedena u maju i junu 2010. u prostorijama Komore, u formi pet jednodnevnih trening sesija, kombinovanih sa akreditovanim materijalima za učenje na daljinu (e-learning by SkillSoft). Unapredite svoju karijeru dobijanjem medjunarodno priznatih sertifikata iz oblasti informacione bezbednosti.

Leave a Reply