Događaji · IT

Održan Info Security Day

Kako bi našim kompanijama približili najnovija dostignuća i rešenja iz oblasti bezbednosti informacionih tehnologija, ove godine po prvi put u Srbiji održaao se Info Security Day. Učesnici događaja prisustvovali su  demonstraciji Checkpoint i RSA rešenja, imali prilike da  čuju primere iz prakse, porazgovaraju sa stručnjacima za bezbednost, kao i da učestvuju  u nagradnoj igri.

Na prvom Info Security Day događaju,  predstavili su se vendori, partneri,  proizvodi i rešenja za više od 200 učesnika iz različitih branši, Telefonski i gsm operateri, Internet provajderi, finansijske kompanije i institucije, Javne, vladine i nevladine institucije,velike kompanije, medije itd.

DNS Arrow vodeći je globalni distributer proizvoda, usluga i rešenja u oblasti elektronskih komponetnti i kompjuterske opreme. Kroz svoju globalnu mrežu deluje na preko 200 lokacija u više od 53 zemlje sveta i osigurava vezu svojih klijenata sa ekskluzivnom mrežom najprestižnijih tehnoloških firmi koje deluju na području informacionih tehnologija.

Osnovni cilj kompanije DNS Arrow je „snaga partnerstva“ i čvrsti odnosi sa partnerima.

Kao distributer sa dodatnom vrednošću (Value Added Distributor), svojim partnerima – sistemskim kućama, preprodavačima opreme sa dodatnom vrednošću (Value Added Resellers, kraće: VAR), nezavisnim preprodavačima softvera (Independent Software Vendors, kraće: ISV) i pružaocima usluga (Service Providers) nudimo optimalno usklađen portfolio proizvoda, koji se dodatno razvojima tržišta.

Od 2007. godine kompanija DNS Arrow u Srbiji je ekskluzivni distributer za poznate vendore iz domena sigurnosti računarskih mreža: Check Point, RSA, F5, Tufin, Riverbed, kao i vendore iz oblasti virtualizacije (VMWare, Vizion Core) i pristupačnosti (Symantec).
Kako bi našim kompanijama približili najnovija dostignuća i rešenja iz oblasti bezbednosti informacionih tehnologija, ove godine u prvi put u Srbiji se održava Info Security Day.

Leave a Reply