Događaji · IT

Održan treći po redu Tehnicom Computers partnerski dan

Treći po redu Tehnicom Computers partnerski dan održan je u hotelu “Hyatt regency” u Beogradu. Tema ovogodišnjeg skupa bila je „E-sigurnost“ sa sloganom “Ne budi nesiguran, budi e-siguran”.

Skup je otvorio Radoslav Radojević, direktor Tehnicom Computersa, koji je naveo faktore rizika i objasnio potrebu zaštite kompanija na svim nivoima bezbednosti unutar kompanija.

O značaju kontinuiteta IT usluge govorio je prof dr Milan Kukrika stavljajući poseban akcenat na donošenje standarda bezbednosti informatičkih sistema i njihovu prednost usvajanja.Usledila su przentacije vendora: o bezbednosti na nivou infrastructure storidža govorio je Dejan Živanović, EMC, o IBM ISS rešenjima Željko Vujinović, IBM, o bezbednosnom softveru i servisima, Nenad Basta, Lenovo, o sigurnoj štampi Milan Četić, HP, o bezbednosnim rešenjima za data centra Dragan Novaković, Cisco, i o data centru budućnosti Pablo Fernandez, AST.

Skup je tradicionalno zatvoren prezentacijom iznenađenja, koju je ovog puta o nastanku, filozofiji uzgajanja i održavanju bonsai drveća, održao Zdravko Konjović, predstavnik Bonsai društva Beograda.

Leave a Reply