Događaji · IT

Održana „Digital Life“ prezentacija

11. juna 2008. u Kolarcu u Beogradu održana je Cross Media Publishing prezentacija pod nazivom Digital Life, koju su organizovale firme HSM informatika i Powercom sistemi, Apple Value Added Distributer, u saradnji s softverskim kućama WoodWing i Adobe Systems.

Prezentaciju su otvorili Ljubica Hadžistević iz firme Powercom i Goran Filipović iz HSM informatike uvodeći prisutne u Cross media publishing. Izuzetno interesantnu Digital Life prezentaciju održao je Alan Rosenfeld iz firme Apple, nakon koje je Manfred Witteman prisutne upoznao s konceptom „blended media“, ključnim za WoodWing Smart Newspapers rešenje. Poslednju, interaktivnu, prezentaciju održao je Zoran Imširagić, Adobe promoter, koji je okupljenima pokazao kako brže i efikasnije do kreativnih rezultata s Adobe Creative Suite 3 softverom na Mac operativnom sistemu.

Za sve učesnike „Digital Life“ prezentacije, HSM informatika osigurava 10% popusta na sve pune verzije Adobe Creative Suite 3 Design Standard paketa za Mac platformu. Ova posebna ponuda traje 15 dana, a možete je ostvariti kod partnera HSM informatike, firme Extreme.

Leave a Reply