Događaji · IT

Održana Eset Nod32 radionica

U četvrtak 9. oktobra u Bitef teatru održana je Eset NOD32 radionica pod nazivom „NOD32 treće generacije- noviteti i način prelaska na novu verziju“ koju je organizovala firma Extreme. Radionica je bila namenjena postojećim korisnicima, sa ciljem da se kroz praktičnu demonstraciju instalacije upoznaju sa prednostima nove verzije 3.0 Esetovog NOD32 Antivirusa i novog proizvoda Eset Smart Security.

U prepunoj sali Bitef teatra , prisutnima su se obratili g. Bojan Miljković, g. Denis Daničić i g. Dušan Đokić, koji su kroz prvi blok – Centralizovana nadogradnja sa Eset NOD32.x na NOD32 3.0 na konkretnim primerima pokazali medod nadogradnje ESET REmote Administrator Servera i NOD32 klijenata.

U drugom bloku pod nazivom Eset Smart Security Business Edition u mrežnom okruženju, objašnjen je kroz demonstraciju način instalacije ESS klijenta, priprema paketa i daljinska instalacija, a bili su predstavljeni i koncepti načina rada, pojmovi zona i pravila za bezbedno upravljanje mrežnom komunikacijom.

Nakon završetka drugog bloka, u odličnoj atmosferi, izvučene su i nagrade –tri Eset Smart Security licence, koje su dobili:
• g. Valentin Velja iz Crvenog krsta Srbije,
• g. Dušan Radosavljević iz Tekonsistema i
• g. Živko Stikić iz Privrednog savetnika.

Svi oni koji nisu prisustvovali radionici, a želeli bi da saznaju nešto više o ovom softveru, odgovore mogu naći na www.extreme.rs ili ih mogu potražiti od Extreme tehničke podrške putem sledećih kontakata.

Leave a Reply