Događaji · IT

Održana Intel Channel Conference u Beogradu

Ovogodišnji ICC održan je hotelu Holiday In, 29.maja. Okupio je veliki broj Intelovih partnera koji su sa pažnjom pratili predavanja kako Intelovih predstavnika tako i njihovih partnera i distributera. DESK je i ove godine kao Intel Premier partner bio prisutan sa svojim proizvodima i prezentacijom. U expo delu izložili smo poslovni računar B408 sertifikovan za vPro tehnologiju, aktulenu seriju servera DS 5200 kao i novi Storage sistem Intel SS4200-E.

Posetioci štanda imali su priliku da vide i plakete koje je DESK dobio u međuvremenu, na Intelovim regionalnim konferencijama, kao što su nagrada za unapređenje tehnoloških rešenja i ostvarene rezultate u prodaji Intel baziranih servera „Driving Server Sales in the channel“.

Ovo priznanje je tim značajnija jer predstavlja potvrdu kontinuiteta, naime DESK je i na prošlom samitu dobio priznanje za „Exceptional technical skills“ – dostignut najviši nivo znanja u implementaciji Intelovih tehnoloških rešenja i potvrdu dostignutog vrhunskog kvaliteta proizvoda

Jedna od zapaženijih prezentacija bila je Srđana Stevovića, iz DESK-a na temu Intel servera i storage sistema.

Leave a Reply