Događaji · Internet · IT

Održana Web::Strategija o SEO marketingu

U Zagrebu je 6. novembra 2008. održana regionalna konferencija o optimizaciji web stranica za pretraživače i o marketingu pretraživača uopšteno pod nazivom “Web::Strategija III – SEO je oko nas.

Sa obzirom na tematiku internet oglašavanja i optimizacije web stranica za pretraživače (SEO, eng. Search Engine Optimization), prijavio se prvobitno neočekivano veliki broj učesnika (preko 200 prijava) što je stvorilo dodatne gužve na samoj konferenciji.

Dobrim delom su razlog i stručni domaći SEO predavači koji su predstavili SEO iz svoga iskustva – Hrvoje Komljenović, Siniša Gavrilović, Aleksandar Horvat, Marko Žabčić, Krešimir Drvar, Dario Šuveljak, Dina Vasić, Marek Vidovič i drugi.

Svi prijavljeni učesnici dobili su na e-mail pristupnu lozinku za preuzimanje prezentacija održanih na trećoj Web::Strategiji, dok su fotografije iz foto-galerije već sada svima dostupne. Takođe, možete pročitati komentare iz šaljive anonimne ankete učesnika.

Ovom prilikom organizator najavljuje i četvrtu Web::Strategiju o kontekstualnom internet marketingu sa novim popratnim događanjima koji još nisu viđeni na ovim prostorima.

Leave a Reply