Događaji · IT

Okončan prvi F_email projekat

Lokalno predstavništvo kompanije Cisco u saradnji sa Networking Akademijom Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu uspešno je okončalo svoj prvi F_email projekat, u kojem je 16 nezaposlenih žena imalo priliku da pohađa besplatne kurseve iz oblasti informacionih tehnologija u cilju prekvalifikacije i poboljšanja svojih pozicija na tržištu rada.

Tim povodom, Cisco Srbija i Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu organizuju svečanu dodelu sertifikata polaznicama Cisco kurseva u okviru F_email projekta, u sredu, 05. marta 2008. godine u 11 časova, u Računskom centru Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu (Bulevar Kralja Aleksandra 73).

Prisutni će biti u prilici da čuju utiske polaznica koje su uspešno završile ovaj kurs. Kurs je obuhvatio i dodatnu obuku vezanu za „soft skills“, tj. poslovnu komunikaciju, pisanje biografije, pripremu za poslovni intervju, kao i „enterprise training“, koji podrazumeva obuku u smislu kreiranja biznis strategije, pokretanja sopstvenog biznisa i web marketing.

Leave a Reply