IT

Olympus DS-2400 digitalni diktafon

Bez obzira da li želite da snimite sastanak, diktat, intervju ili samo brzu ličnu belešku, Olympus DS-2400 pokriva sve vaše potrebe.

Ovaj tanki i elegantni digitalni diktafon je posebno dizajniran za potrebe malih i srednjih korisnika dajući im potpunu kontrolu kako im ništa ne bi promaklo. U svakom od 5 foldera može se sminiti do 200 fajlova, a ležište za SDHC karticu osigurava i više nego dovoljno mesta za čuvanja audio zapisa.

Snimci se snimaju u visoko kvalitetnom DSS Pro formatu, a korisnici mogu birati između različitih načina snimanja među kojima je i novi QP način snimanja izuzetno visokog kvaliteta koji je posebno pogodan za snimanje sastanaka i predavanja. Veliki LCD sa pozadinskim osvetljenjem pomaže pri rukovanju i osigurava laku navigaciju putem intuitivnih menija koji su dostupni na šest jezika.

Datoteke se brzo i lako mogu preneti na računar (PC ili Macintosh) putem Hi-Speed USB priključka i uklopiti u tok kancelarijskog rada zahvaljujući uključenom DSS Player softveru. Za potrebe prepisa zvučnih zapisa, Olympus nudi i dodatno AS-2400 pakovanje za transkripciju koje uključuje nožni prekidač i slušalice za preslušavanje bez upotrebe ruku.

Leave a Reply