IT

Otvaranje AIESEC kancelarije na Univerzitetu Metropolitan

Uz podršku uprave i u saradnji sa studentskim parlamentom, u Beogradu se otvara kancelarija AIESEC-a na Univerzitetu Metropolitan. Mogućnost da se studenti usavršavaju kroz vannastavne aktivnosti, radom u timovima i kroz praktičan rad u različitim oblastima, obostrano je prepoznata od strane Univerziteta i organizacije AIESEC. U sredu, 29. oktobra, sa početkom u 18h u prostorijama Univerziteta Metropolitan u ulici Tadeuša Košćuška broj 63, održaće se prezentacija „Upoznaj AIESEC” na kojoj će biti predstavljene aktivnosti organizacije, programi praksi u inostranstvu i mogućnosti za uključivanje studenata.

AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju. Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj nam je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

metropolitan_aiesec

Kroz timski rad, studenti upoznaju mlade ljude iz inostranstva, uče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavršavaju veštine poslovne komunikacije, ali i stiču praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim ili budu deo izvršnog odbora, što AIESEC čini savršenim modelom okruženja u kojem će sutra raditi svi mladi.

Svi zainteresovani za članstvo u organizaciji mogu popuniti prijavu nakon čega će biti kontaktirani radi procesa selekcije, a više o organizaciji će saznati na prezentaciji „Upoznaj AIESEC”.

Prijava se nalazi na sledećem linku: https://podio.com/webforms/9869059/716745

Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC na zvaničnom sajtu:
http://aiesec.org.rs/

Leave a Reply