Događaji · IT

Otvoren B-LINK 2008

Sinoć je u prostoru galerije O3one zvanično otvoren treći Beogradski Festival Nove Komunikacije B-LINK

Prezentacijom KlikMee tehnologije počeo je prvi dan festivala, sa programskom celinom BUSINESS ME. Ovaj deo programa ovogodišnjeg festivala je posvećen poslovnim korisnicima, kompanijama i korporacijama, odnosno njihovom identitetu na Webu.

Kroz iskustvo jedne od najuspešnijih lokalnih Internet kompanija Infostud koje nam je predstavio Branislav Jovanović, saznali smo koje su to strategije primenljive u web poslovanju, dok je panel diskusija na temu Identiteta korporacija na Webu koju su vodili Zoran Torbica, Vladimir Aleksić, Zoran Ševarac i Nebojša Radović dala nove ideje o prezentaciji i mogućnostima koje Internet daje modernom poslovnom svetu.

U okviru otvaranja festivala, predstavljena je i umetnička postavka radova inspirisana 2D kodom i KlikMee tehnologijom, pa je publika pored predstavljanja novog info servisa koji će se uskoro pojaviti na tržištu i omogućiti daleko lakšu dostupnost različitim digitalnim sadržajima, imala priliku da praktično isproba ovu tehnologiju i da se na pravi način zabavi koristeći ovu novu tehničku i informativnu inovaciju.

Treći Beogradski Festival Novih Komunikacija B-LINK, uz podršku Mobilne Telefonije Srbije, Fondacije USAID, kao i brojnih lokalnih kulturnih institucija, nastavlja svoj „realni“ život sve do nedelje, 5. oktobra dok ga njegovo virtuelno izdanje na virtualme.b-link.org na kome se sve B-LINK ideje i fenomeni razvijaju, vodi u daleku budučnost.

Drugog B-LINK dana vas očekuje:

COMMERCIAL ME

18h – Internet marketing rulZ (Barbara Gligorijević)

19h – Virtuelni Marketing – Trend u svetu, a sada i kod nas (Ivo Martinović)

20h – Identitet Republike Srbije na Webu (Slobodan Marković / Slobodan Vučković)

21h – Zaraditi blogovanjem (Marko Jevtić)

Leave a Reply